Gertjan van Klinken

In 10 weken 8kg VET kwijt en ik weet zeker dat mijn spiermassa ook lichtelijk is toegenomen. Een TOPprogramma! Lekker gevarieerd en goede ondersteuning van Frank en zijn team. Ik heb me weer ingeschreven,omdat ik nog niet klaar ben.

Manon Ringelberg

"Ik sport al jarenlang vrij intensief en dus is het moeilijk om dan progressie te maken. Ik had een reset nodig in voeding om weer dichterbij mijn doel te komen. Je weet wat je moet eten, maar het lukt niet goed zelf. Uiteindelijk bij Frank de juiste 'stok' achter de deur gevonden, door de 'know how' achter de voeding en de wekelijkse check ins weer op de rit gekomen. Nu in 10 weken -5 kg, 5-6 cm kwijt in buikomvang en ofwel mijn kracht kunnen behouden, of zelfs uit kunnen breiden en dat in shredding. Duidelijke trainingsschema's, vooruit gegaan in conditie. Ik heb me ingeschreven om door te kunnen gaan en mijn uiteindelijke doel te bereiken."

Anissa

Mijn naam is Anissa en mijn 1e schredding zit er zojuist op. Wat een ervaring en wat ben ik blij wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik ben in 12 weken tijd 9 kilo afgevallen en in totaal 14 cm minder. Voor mij een absolute transformatie. Tijdens mijn "reis" heb ik al mijn theorieën los gelaten en heb mijn vertrouwen 100% in het programma gelegd. Dit ging niet vanzelfsprekend. Ik was zo bang dat ik door het vele en lekkere eten alleen maar ging aankomen. Maar het tegendeel was waar. Ik voel me fit en gezond. Ik slaap sinds jaren hele nachten door. Mijn huid en haar zijn gezonder. En niet te vergeten heb ik weer zin in het leven ipv alleen maar moe te zijn. Ik wil tegen de nieuwe leden zeggen heb vertrouwen in Frank en het programma. Hoevaak je ook wil opgeven doe het niet! Denk eraan waarom je je alweer had aangemeld. Maar vooral als je het even niet ziet zitten gooi het in de groep. Er zijn zoveel mensen die hetzelfde meemaken en samen sta je veel sterker. Frank Den Blanken bedankt voor mijn transformatie.